KylmäAINEEN tyhjennykset JA REGENEROINTI 

Kylmälaitteiden tyhjennykset maksutta

Oletko kylmälaitteen tyhjennyksen tarpeessa? Välty hävitysmaksuilta ja saat regenerointiin menevästä aineesta asianmukaisen hyvityksen.

Huom! Maksuton tyhjennyspalvelu tarjotaan yli 3 kg tyhjennyksiin Helsingin, Vantaan ja Espoon aluella. Muut alueet 0,43€ / km / meno-paluu.

Miten tämä toimii käytännössä?

Yhteydenoton jälkeen asiantuntijamme käy paikan päällä suorittamassa ilmaisen arvioinnin.

Mikäli kylmälaitteissasi käytetty kylmäaine on regenerointikelpoinen, otamme käytetyn kylmäaineen talteen ja toimitamme sen Eco Scandic Oy:lle regeneroitavaksi. Toimenpide on sinulle täysin maksuton.

Eco Scandic vastaanottaa kylmäaineet ja tilittää Sinulle asianmukaisen hyvityksen, jonka suuruus on vähintään 2€ / kg.

Kylmäaineen täydennys

Voit tilata kylmäaineen täydennyspalvelun meiltä tai nykyiseltä huoltoyhtiöltäsi. Mikäli päätät tilaamaan täydennyksen meiltä, säästät kylmäaineen hinnassa noin 50%. 

Täytämme tässä tapauksessa kylmälaitteesi regeneroidulla kylmäaineella, joka on ominaisuuksiltaan uutta vastaavaa. Teemme Sinulle tästä erillisen tarjouksen, niin pääset vertailemaan hintoja. Halutessasi voimme täydentää kylmälaitteesi myös uudella
kylmäaineella.

Jätteeksi luokiteltavat kylmäaineet

Mikäli käytetty kylmäaine on luokiteltu jätteeksi voit edelleen tilata tyhjennyspalvelun meiltä tai nykyiseltä huoltoyhtiöltäsi. Tyhjennyksen hinta on tässä tapauksessa 50€ / tunti sekä 4,5€ / kg (hävityslaitoksen kustannus). Arvioiltaan 100 kg tyhjennykseen kuuluu noin 8 tuntia.

Jätteiksi luokiteltavat ja käyttökelvottomat kylmäaineet ovat CFC ja HCFC aineet sekä hiilivedyt kuten propaani ja butaani.

Muut palvelut

Tutustu myös meidän muihin palveluihin.

Ilmastointilaitteiden asennukset

Oikein asennettu ilmastointilaite parantaa kodin viihtyvyyttä ja pienentää sähkön kulutusta. Henkilökuntaamme auttaa sopivan asennuspaikan valinnassa.

Ilmastointilaitteiden myynti

Kun valitset ilmalämpöpumppua kiinnitä erityistä huomiota laitteen tehokkuuteen sekä sen hyötysuhteeseen.

Yhteytiedot

Sergey Grechikhin
040 967 4104

Kylmähuolto Friros Oy
Y-tunnus: 2903742-1
Punametsäntie 7 a, 02920 Espoo
asiakaspalvelu@friros.fi www.facebook.com/friros.friros

Seuraa meitä

Rekisteriseloste

Lataa rekisteriseloste tästä

Palautetta? Ideoita? Kysyttävää?

*Pakolliset kentät