Tuotteet

Ilmalämpöpumppujen myynti

Kun valitset ilmalämpöpumppua kiinnitä erityistä huomiota laitteen tehokkuuteen sekä sen hyötysuhteeseen. Kalliimmissa laitteissa hyötysuhde on yleensä korkeampi. Ja vaikka laite maksaakin suhteessa enemmän, säästät pitkässä juoksussa rahaa energiankulutuksessa.

Liian pieni laite ei pysty pitämään tilaa tarpeeksi viileänä tai lämpimänä. Liian tehokas ilmalämpöpumppu ei ole puolestaan sijoituskohteena järkevä, koska laitteen tehoa ei pysty hyödyntämään maksimaalisesti. Oikea ratkaisu on riittävän tehokas ilmastointilaite, jonka hyötysuhde on mahdollisimman korkea.

Kun valitset ilmalämpöpumpun merkkiä varmista, että maahantuojalla on oma varasto sekä asiakaspalvelu Suomessa. Sujuva varaosien saanti vaikuttaa mahdollisen huollon nopeuteen.

Kylmähuolto Friros Oy on Toshiban valtuutettu jälleenmyyjä Suomessa. Toshiballa on omat varastot ja toimiva tekninen tuotetuki Suomessa.

Toshiba Premium +

Toshiba Premium+ ilmalämpöpumppu energialuokka on paras mahdollinen A+++ sekä lämmityksessä että viilennyksessä. Paras energialuolkka — enemmän säästöä.

Toshiba Polar

Toshiba Polar -ilmalämpöpumppu on suunnitteltu Pohjoisen olosuhteisiin. Erinomainen suorituskyky ja absoluuttinen hiljaisuus ovat Polarin tärkeimpiä valtteja.

Toshiba Aurora

Toshiba Aurora on Nordic -sarjan uusi ilmalämpöpumppu, joka tarjoaa ympärivuotista elämisen mukavuutta aina -20°C asti. Kyseessä on laadukas, luotettava ja hiljainen laite.

Toshiba Seiya

Toshiba Seiya -ilmalämpöpumppu on mainio ratkaisu kodin viilentämiseen, jonka avulla pidät kotisi lämpötilan miellyttävänä kesän kuumimpinakin hellepäivinä.

Toshiba Haori

Skandinaavisen elegantisti muotoiltu Toshiba Haori on markkinoiden ainoa kangasverhoiltu ilmalämpöpumppu, jonka voi räätälöidä sisustukseen sopivaksi.

Mitsubishi Electric MSZ-AP

Uusi Mitsubishi Electric AP-mallisarja jatkaa Mitsubishi Electricin tutuksi tullutta laatuajattelua. Vain paras laatu on kyllin hyvää, siksi Mitsubishi Electric valmistaa lämpöpumput komponenteista lähtien omilla tuotantolaitoksillaan.

Mitsubishi Electric FT

Mitsubishi Electric FT on huipputehokas ilmalämpöpumppu, joka toimii niin lämmöntuottoon ja viilennykseen. Sisäänrakennettu Wi-Fi-sovitin tuo lisää käyttömukavuutta.

Mitsubishi Electric LN

Uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällisempi kylmäaine, silmää hivelevät väriviimeistelyt,
paras saavutettavissa oleva energialuokka, täynnä uusia ominaisuuksia.

Gree Bora

Gree Bora huoneilmajäähdytin tuo raikkaan viileyden nopeasti sinne, missä tuskaillaan kuuman sisäilman kanssa. Laite soveltuu sekä kotien että toimistojen viilentämiseen. Ympäristöystävällisen R32 kylmäaineen ympäristön kuormitus on kolme kertaa pienempi verrattuna perinteiseen kylmäaineeseen.

Gree Fairy

Gree Fairy ilmalämpöpumppu on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas. Sisäänrakennetun WiFi:n ansiosta Fairy ilmalämpöpumppua on mahdollista etäohjata puhelimella tai muulla älylaitteella. Soveltuu kokonsa ja värinsä johdosta hyvin skandinaaviseen sisustukseen.

Ilmalämpöpumpun lisätarvikkeet

Ilmalämpöpumpun suojakotelo

Ilmalämpöpumpun suojakotelo suojaa ulkoyksikköä vedeltä ja roiskeilta. Höylätty, maalamaton puukehikkö mahdollistaa suojakotelon maalauksen haluttuun sävyyn, jolloin ulkoyksikkö saadaan siististi osaksi rakennusta. Metallikatto.

Sulatusveden ohjain ilmalämpöpumpulle

Sulatusveden ohjaimen avulla suojataan kivijalkaa ohjaamalla ulkoyksikön sulaveden pois rakennuksen luota. Asennetaan ulkoyksikön maatukitelineeseen (tilattavissa erikseen).

 

Tarvitsetko apua?

Mietitkö uuden laitteen hankkimista?
Autamme mielellämme sopivan laitteen valinnassa. Ota yhteyttä!

*pakolliset kentät

Yhteytiedot

Sergey Grechikhin
040 967 4104

Kylmähuolto Friros Oy
Y-tunnus: 29037421 asiakaspalvelu@friros.fi www.facebook.com/friros.friros

Seuraa meitä

Rekisteriseloste

Lataa rekisteriseloste tästä

Palautetta? Ideoita? Kysyttävää?

*Pakolliset kentät