Tuotteet

Ilmalämpöpumppujen myynti

Kun valitset ilmalämpöpumppua kiinnitä erityistä huomiota laitteen tehokkuuteen sekä sen hyötysuhteeseen. Kalliimmissa laitteissa hyötysuhde on yleensä korkeampi. Ja vaikka laite maksaakin suhteessa enemmän, säästät pitkässä juoksussa rahaa energiankulutuksessa.

Liian pieni laite ei pysty pitämään tilaa tarpeeksi viileänä tai lämpimänä. Liian tehokas ilmalämpöpumppu ei ole puolestaan sijoituskohteena järkevä, koska laitteen tehoa ei pysty hyödyntämään maksimaalisesti. Oikea ratkaisu on riittävän tehokas ilmastointilaite, jonka hyötysuhde on mahdollisimman korkea.

Kun valitset ilmalämpöpumpun merkkiä varmista, että maahantuojalla on oma varasto sekä asiakaspalvelu Suomessa. Sujuva varaosien saanti vaikuttaa mahdollisen huollon nopeuteen.

Kylmähuolto Friros Oy on Toshiban valtuutettu jälleenmyyjä Suomessa. Toshiballa on omat varastot ja toimiva tekninen tuotetuki Suomessa.

Toshiba Premium

Toshiba Premium on Toshiba-ilmalämpöpumppujen lippulaivamallli, joka tarjoaa käyttäjälle kaikki tuoreimmat innovaatiot ja parhaan mahdollisen hyötysuhteen.

Toshiba Polar

Toshiba Polar -ilmalämpöpumppu on suunnitteltu Pohjoisen olosuhteisiin. Erinomainen suorituskyky ja absoluuttinen hiljaisuus ovat Polarin tärkeimpiä valtteja.

Toshiba Aurora

Toshiba Aurora on Nordic -sarjan uusi ilmalämpöpumppu, joka tarjoaa ympärivuotista elämisen mukavuutta aina -20°C asti. Kyseessä on laadukas, luotettava ja hiljainen laite.

Toshiba Seiya

Toshiba Seiya -ilmalämpöpumppu on mainio ratkaisu kodin viilentämiseen, jonka avulla pidät kotisi lämpötilan miellyttävänä kesän kuumimpinakin hellepäivinä.

Mitsubishi Electric MSZ-AP

Uusi Mitsubishi Electric AP-mallisarja jatkaa Mitsubishi Electricin tutuksi tullutta laatuajattelua. Vain paras laatu on kyllin hyvää, siksi Mitsubishi Electric valmistaa lämpöpumput komponenteista lähtien omilla tuotantolaitoksillaan.

Mitsubishi Electric MSZ-FH

MSZ-FH mallin ainutlaatuisten kaksoisohjaussiivekkeiden avulla ilmavirta voidaan jakaa eri suuntiin. Esimerkiksi asunnon eri kerroksiin.

Mitsubishi Electric LN

Uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällisempi kylmäaine, silmää hivelevät väriviimeistelyt,
paras saavutettavissa oleva energialuokka, täynnä uusia ominaisuuksia.

Fujitsu KMTA/KMTB

Fujitsu KMTA/KMTB jäähdytyslaite on erittäin kompakti, tehokas ja hiljainen. Sopii esim. kerrostalohuoneiston ilman viilentämiseen. Laitteessa on ympäristöystävällinen kylmäaine (R32). Takuu 5 vuotta.

Fujitsu KMCBN Nordic

Fujitsu KMCBN Nordic on tehokas ja hiljainen laite, joka sopii niin lämmitykseen kuin jäähdytykseen. Laitteessa on vakiona 10°C ylläpitotoimito. Laitteessa uusi ympäristöystävällinen kylmäaine (R32). Suunniteltu pohjoismaiden markkinoille. Takuu 5 vuotta.

Fujitsu LZCAN Nordic

Fujitsu LZ-sarjan Nordic lämpöpumput on suunniteltu ja valmistettu Pohjoismaiden markkinoille. Jos haet edistyksellistä ja tehokasta laitetta, niin tässä on oikea valinta. Laitteen energiatehokkuus on A+++. Kaukosäätimestä voidaan tehdä myös käyntiäänen pudotus -3dB. SCOP 5.31. Takuu 5 vuotta.

Fujitsu Inverter LF

Toshiba SeiyFujitsu Inverter LF erottuu kätevällä ja tilaa säästävällä designilla. Laitteessa on 10°C ylläpitolämpötila -toiminto, uusimman sukupolven korkean suorituskyvyn lämmönvaihtimet, pöly- ja siitepölysuodatin sekä ionisuodatin. Suurempaan tehontarpeeseen.

Gree Amber

Gree Amber ilmalämpöpumppu on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas. Amber ilmalämpöpumpun edistyksellinen tekniikka mahdollistaa, että pumppu on korkeinta A+++
energiatehokkuusluokkaa sekä lämmityksellä että viilennyksellä.

Gree Bora

Gree Bora huoneilmajäähdytin tuo raikkaan viileyden nopeasti sinne, missä tuskaillaan kuuman sisäilman kanssa. Laite soveltuu sekä kotien että toimistojen viilentämiseen. Ympäristöystävällisen R32 kylmäaineen ympäristön kuormitus on kolme kertaa pienempi verrattuna perinteiseen kylmäaineeseen.

Gree Fairy

Gree Fairy ilmalämpöpumppu on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas. Sisäänrakennetun WiFi:n ansiosta Fairy ilmalämpöpumppua on mahdollista etäohjata puhelimella tai muulla älylaitteella. Soveltuu kokonsa ja värinsä johdosta hyvin skandinaaviseen sisustukseen.

Gree Multi-Split

GREE Multi-Split on kahdella sisäyksiköllä varustettu ilmalämpöpumppu kotien ja toimistojen jäähdyttämiseen ja lämmittämiseen. Kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energiatehokkuuden ja hiljaisen käyntiäänen. Laitteessa on ympäristöystävällinen kylmäaine (R32).

Ilmalämpöpumpun lisätarvikkeet

Ilmalämpöpumpun suojakotelo

Ilmalämpöpumpun suojakotelo suojaa ulkoyksikköä vedeltä ja roiskeilta. Höylätty, maalamaton puukehikkö mahdollistaa suojakotelon maalauksen haluttuun sävyyn, jolloin ulkoyksikkö saadaan siististi osaksi rakennusta. Metallikatto.

Sulatusveden ohjain ilmalämpöpumpulle

Sulatusveden ohjaimen avulla suojataan kivijalkaa ohjaamalla ulkoyksikön sulaveden pois rakennuksen luota. Asennetaan ulkoyksikön maatukitelineeseen (tilattavissa erikseen).

 

Tarvitsetko apua?

Mietitkö uuden laitteen hankkimista?
Autamme mielellämme sopivan laitteen valinnassa. Ota yhteyttä!

*pakolliset kentät

Yhteytiedot

Sergey Grechikhin
040 967 4104

Kylmähuolto Friros Oy
Y-tunnus: 29037421 asiakaspalvelu@friros.fi www.facebook.com/friros.friros

Seuraa meitä

Rekisteriseloste

Lataa rekisteriseloste tästä

Palautetta? Ideoita? Kysyttävää?

*Pakolliset kentät