Tuotteet

Ilma-vesilämpöpumput myynti

Ilma-vesilämpöpumppujen myynti Ilma-vesilämpöpumput tarjoavat mukavuutta asumiseen ja ovat erinomaisia energian säästäjiä. Oikean järjestelmän valinta vaatii kuitenkin tarpeiden ja mahdollisuuksien kartoittamista. 

Ota yhteyttä ja kerro huolesi niin löydämme yhdessä juuri sinun tarpeisiin soveltuvan ratkaisun.

Mitsubishi Electric
Ecodan R32

Mitsubishi Electric Ecodan R32 on ympäristöystävällinen ilma-vesilämpöpumppu kotisi lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuotantoon. Kyseessä on energiatehokas lämmitysjerjestelmä, jonka avulla pidät kotisi viihtyisänä ja teet selvää säästöä.

Nibe Split Box

Nibe Split Box on moderni ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä, joka tarjoaa ympärivuotista elämisen mukavuutta aina -20°C asti. Järjestelmässä on sisäänrakennettu Wi-fi sekä lämpimän käyttöveden varaaja. Laitteen ohjaus tapahtuu automaattisesti tai esim. tabletin avulla.

Nibe Polar

Nibe Polar on ankariin pohjoisiin olosuhteisiin  suunniteltu premium-luokan ilma-vesilämpöpumppu. Invertterikäyttöinen järjestelmä tuottaa reilusti lämpöä aina -25°C pakkasiin asti. Järjestelmässä on lämpimän käyttöveden varaaja sekä sisäänrakennettu Wi-fi.

Nibe Vento

Nibe Vento on Pohjoisen olosuhteisiin suunnitteltu ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä. Sen avulla pidät kotisi sisäilman viihtyisän lämpimänä aina -20°C asti. Laitteessa on lämpimän käyttöveden varaaja sekä sisäänrakennettu Wi-fi. Valmis paketti, joka sisältää ulko- ja ohjainyksikön sekä telineen.

Tarvitsetko apua?

Mietitkö uuden laitteen hankkimista?
Autamme mielellämme sopivan laitteen valinnassa. Ota yhteyttä!

*pakolliset kentät

Yhteytiedot

Sergey Grechikhin
040 967 4104

Kylmähuolto Friros Oy
Y-tunnus: 2903742-1
Punametsäntie 7 a, 02920 Espoo
asiakaspalvelu@friros.fi www.facebook.com/friros.friros

Seuraa meitä

Rekisteriseloste

Lataa rekisteriseloste tästä

Palautetta? Ideoita? Kysyttävää?

Palautetta? Ideoita? Kysyttävää?

*Pakolliset kentät