Kylmä- ja sähköpalvelut

Teemme työmme aina huolella ja jokaista asiakasta henkilökohtaisesti palvellen, sillä jokainen asiakas on meille tärkeä. Asiantuntemuksemme perustuu monen vuoden kokemukseen ja alan tuntemukseen, mikä takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Kylmäpalvelut

Friros tarjoaa ammattitaitoisia ilmalämpöpumppujen ja muiden kylmälaitteiden asennus- ja huoltopalveluja.

Sähköpalvelut

Olemme erikoistuneet tarjoamaan ensiluokkaisia sähköpalveluita sekä yksityisille että yritysasiakkaille.

Ammattilainen apunasi!

Laatu, työ- ja käyttöturvallisuus muodostavat yrityksemme perustan.

Friros Oy:n tiimillä on asianmukainen koulutus ja tarvittavat luvat. Kaikissa töissämme tähtäämme aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Asiakaspalautteet

Maksim Sisov
Maksim Sisov
Todella ammattilainen työntekijä. Auttoi oikean laitteen valinnassa. kaikki oli järjestetty siististi ja kauniisti. työntekijän neuvosta valittiin paikka, jossa putki on vähemmän näkyvissä. Suosittelen lämpimästi!!!
Tanja Huopolainen
Tanja Huopolainen
Todella ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua. Löysi ja korjasi vian maalämpöpumpussa, mitä kaksi muuta isoa firmaa eivät ole löytäneet vaan ovat yrittäneet myydä uuden useita kymmeniä tuhansia maksavan lämmitysjärjestelmän. Vika olikin vain yksi pieni haljennut mutteri, jonka Friros paikansi ja korjasi.
Maarit Mäkelä
Maarit Mäkelä
Saimme lämpöpumput etuajassa! Todella asianmukainen, kohtelias ja huolellista työtä tekevä asentaja! Kaikki sujui mallikkaasti ! Hienoa saada tälläistä palvelua! Suosittelemme lämpimästi muillekkin!
Tero Heinonen
Tero Heinonen
Lämpöpumpun perinpohjainen putsaus, tuloksena asteen suurempi lämpötila samalla lämmönpyynnillä. Löysi kuukausi sitten pienen tukoksen, jota kalliimpi firma ei ollut löytänyt. Bonuksena erittäin asiallinen ja ystävällinen palvelu. Suosittelen lämpimästi!
Deniss N.
Deniss N.
Erinomaista ja nopeaa palvelua, työ tehtiin sujuvasti ja asiakkaan toiveet huomioituna.
Ville Virtanen
Ville Virtanen
Friros kävi huoltamassa ilmanlämpöpumppumme vajaa viikko sitten. Ystävällisempää ja ammattitaitoisempaa palvelua saa etsiä. Erittäin iso suositus!
Hanna
Hanna
Todella ammattimainen, asiallinen ja ystävällinen palvelu. Suosittelen?
Aleksei Nuija
Aleksei Nuija
Erittäin pätevä ja ystävällinen yrittäjä. Uuden ilmalämpöpumpun asennus sujui todella näppärästi ja nopeasti, on toiminut jo yli vuoden moitetta sekä vanhan pumpun tarkastus ja täydellinen huolto/pesu onnistunut samalla käynnillä. Tänä kesänä yksi pumpuista alkoi vuotaa (toisen yrityksen asentama) niin kaveri oli jo samana iltana korjaamassa sitä ja hyvä siitä tulikin! Eli Hinta/laatu on enemmän kuin kohdalla! Erinomaista!

Yhteydenottolomake